Termékeink
Kiemelt termékeink
Texturált tömlős vákuumtasak 200 mm 90 mq
1550 Ft + ÁFA
90μ vastagságú 200 mm széles 6 m hosszú 1.550 Ft + ÁFA / tömlő
Texturált tömlős vákuumtasak 150 mm 90 mq
1150 Ft + ÁFA
90μ vastagságú 150 mm széles 6 m hosszú 1.150 Ft + ÁFA / tömlő
Gastro natúr vákuumtasak 300*400 mm 60 mq
25 Ft + ÁFA
60μ vastagságú 300x400 mm Minimum rendelési mennyiség 100 db! 2.500 Ft + ÁFA / 100 db
Gastro natúr vákuumtasak 180*200 mm 60 mq
8 Ft + ÁFA
60μ vastagságú 180x200 mm Minimum rendelési mennyiség 100 db! 800 Ft + ÁFA / 100 db
Fekete vákuumtasak 200*300 mm
45 Ft + ÁFA
200x300 mm Minimum rendelési mennyiség 100 db! 4.500 Ft + ÁFA / 100 db
Arany/ ezüst vákuumtasak 180*200 mm
29 Ft + ÁFA
180x200 mm Minimum rendelési mennyiség 100 db! 2.900 Ft + ÁFA / 100 db
Texturált vákuumtasak 150×200 mm 90 mq
23 Ft + ÁFA
90μ vastagságú 150x200 mm Minimum rendelési mennyiség 100 db! 2.300 Ft + ÁFA / 100 db
Natúr vákuumtasak 300×400 mm 90 mq
57 Ft + ÁFA
90μ vastagságú 300x400 mm Minimum rendelési mennyiség 100 db! 5.700 Ft + ÁFA / 100 db
Natúr vákuumtasak 200×300 mm 90 mq
31 Ft + ÁFA
90μ vastagságú 200x300 mm Minimum rendelési mennyiség 100 db! 3.100 Ft + ÁFA / 100 db
Natúr vákuumtasak 180×200 mm 70 mq
14 Ft + ÁFA
70μ vastagságú 180x200 mm Minimum rendelési mennyiség 100 db! 1.400 Ft + ÁFA / 100 db
Vákuumtasak kisokos
Sous vide technolgia
A sous vide-álás (ejtsd: szuvidálás) olyan főzési eljárás, mely során légmentesen lezárt tasakokban lévő ételt vízfürdőbe helyezünk, és ott állandó hőmérsékleten tartva készítjük el.
Natúr sous vide vákuumtasak
Az ételek eltarthatóságának alapvető problémája a minőségromlás és a korlátozott idő.
Bordázott vákuumtasak
Más néven texturált tasaknak is nevezzük.
Főzhető vákuumtasak
A tasak 100C –ig használható
Sous vide habzsák
Cukrászati, melegkonyhai használatra
Színes vákuumtasak
Fekete, arany-ezüst, ezüst-ezüst Designe csomagolás, kínáló pultokba, mely egyidejűleg sous vide-álásra is alkalmas.
Az ételt főzőtasakba helyezik, a tasakot vákuummal lezárják, majd alacsony hőmérsékleten lassan főzik. Az étel omlós lesz anélkül, hogy veszítene eredeti színéből, tápanyagaiból és textúrájából.